skovtræer

Vores hjem afspejler den person vi og, hvad vi gør i vores hjem former vores humør og påvirker vores syn på livet. Vi kan selv være med til ændre eller justere de vaner og rutiner, vi har og dermed kontrollere det syn vi har på vores hverdag. Jeg har erfaret, hvor let de rutiner kan skabe en meningsfuld forandring.

Der er nogle ting, jeg gør, som betyder at jeg med sikkerhed ved at jeg kan ændre dagen for mig. Her mener jeg ikke at løbe 5 km i skoven eller dyrke en times cross-fit eller gøre rent. Jeg mener nogle meget enkle handlinger, som kræver en meget lille indsats men, som ændrer dagens oplevelser i meget høj grad. Jeg har indført nogle enkle rutiner derhjemme, og de får mig til at føle mig meget bedre tilpas. Nogle gange kan jeg have svært ved at komme i gang med nye rutiner, og jeg kan have modstand på at ændre rutinerne, så det kan godt kræve lidt øvelse at komme i gang. Men tiden er så godt givet ud. Og alle rutinerne bidrager til min trivsel og taknemmelighed derhjemme.