Skab personlighed i boligen

Mine redskaber til hvordan du fylder dit hjem med personlighed.

Find din helt egen stil og kommuniker din personlighed og dine værdier ud via dit hjem. Det vil vise, hvem du er og gøre dig unik med værdier, der går dybere end glittede magasiner.

Du kan måske godt se, når det er rigtigt gjort i bolig- og have magasinerne, men du ved ikke, hvordan du udvikler dine egne ideer og holdninger til et unikt drømmested.

Du ved ikke helt, hvilken stil du kan lide og har svært ved at overskue hele processen fra idé til færdigt projekt.

Nedenstående er nogle af mine redskaber til, hvordan du kan komme i gang med at fylde din hjem med personlighed. Jeg håber, du kan gøre brug af nogle af mine redskaber, så du får lyst til at komme i gang med dit eget hjem.

Jeg glæder mig til at følge dig på din rejse.

 

1. Alt  starter med en tanke, og nogle gange skal du kigge på dit hjem på en anden måde og se verden med andre briller på.
2. Vær oprigtig i dine handlinger, når du flytter din personlighed ind i hjemmet. Lad ikke andre diktere, hvordan du skal indrette.
3. Du lærer ved at øve dig og kigge på dine ting på flere måder og eksperimentere.
4. Lad være med at blive stresset over ikke at kunne få det til at fungere med det samme, for så lukker du ned for din kreativitet.
5. Det er vigtigt at du har det sjovt i processen med at indrette.
6. Kig på andre i din omgangskreds og se, hvordan de gør og brug det som inspiration.
7. Lad være med at forlange det umulige og være perfektionistisk. Et hjem er ikke perfekt, det er et sted, hvor livet leves. For hvad er det perfekte hjem?
8. Oprydning er en vigtig del af processen. Noget af det, der tynger allermest, når vi taler om personlighed i et hjem er rod. Energien i vores bolig skal gerne smitte af på os, så vi bliver fyldt med livsglæde, overskud og overblik.
9. Et rum kan helt skifte karakter, når du ændrer belysningen. Den primære funktion for en lampe er at give det lys i rummet der ønskes, så derfor er det vigtigt at kigge på lampens funktion i det pågældende rum.
10. Lad dine små personlige skatte præge din bolig, og det er ikke afgørende, om det er billige eller dyre ting.  Det er ting der har et budskab til dig – alt sammen symboler der taler til dig og din energi.

 Du kan downloade PDF med redskaberne her.

 

Rigtig god fornøjelse med at fylde dit hjem med personlighed.

Kærlig hilsen
Ellen Plougstrup