Er du en stopklods? Nogle gange kan vi blive vores egen største stopklods i indretningen af vores bolig.

Tænk, om vi kunne øve os i at rumme os selv, turde lytte til det, vi mærker og handle på vores ønsker.Vi flytter ingenting i vores liv, hvis vi gør det fra en lav vibration. Frygt og modstand går sammen med os på den vej,og hver eneste forhindring på vores vej har sin helt egen fortælling. Når vi tør blive i modstanden og acceptere, at vi er vokset fra indretningen af vores rum kan vi meget nemmere skifte fokus og herfra hæve energien og finde den optimale løsning, om det så gælder vægfarver eller farven på køkkenlågerne.

Men vi vil ofte kigge efter en nødudgang, – vi vælger en løsning her og nu. Og resultatet bliver meget lidt nærende, for vi kan komme til at tilpasse os så meget, at vi ikke længere indretter, som vi allerhelst vil, men gør som alle andre gør. Vi har en hverdag, præget af så meget travlhed, pligter og ansvar, at vi har glemt os selv. Og vi ender med at blive vores egen største stopklods.

Hvad skal der til for at du finder roen, glæden eller måske humoren frem i dit hjem – i dit liv – og i dit hoved? Hvor skal du starte? Hvad er første skridt? Jeg har selv haft mange hjælpere på banen, og det handler dybest set om at lade dig inspirere af det, du møder på vores vej. 

Livet bliver så meget nemmere, når du føler dig set og hørt og værdsat – mærk glæden ved at træde indenfor i dit hjem og føle dig set og hørt.