trolley kuffert - Gucci

At pakke sin kuffert til en ferie kan være en stor udfordring. Jeg møder nogle gange mennesker, som gør sig mange overvejelser og alligevel mangler vigtige ting, når de ankommer til feriestedet.

At pakke en kuffert handler meget om planlægning. Sørg for at rydde jævnligt op i dit klædeskab, så du altid er opdateret, når du skal af sted hjemmefra på en ferie eller et weekendophold. Rev du en maske i dine nylonstrømper sidst du var af sted en aften, så sørg for at få et nyt par, så du ikke står og mangler strømper til ferien i sidste øjeblik og stresser over at skulle i Magasin inden lukketid. Hav også gerne praktisk tøj i skabet til en weekendtur med vennerne. Det er så meget lettere at sige ja til en invitation, når du ved, at der i klædeskabet ligger det fornødne, som du har brug for.

Det kan blive dyrt at rode. Ved at have orden i klædeskabet kan du spare mange penge, så du ikke køber dobbelt, fordi du ikke lige kan finde dine ting, når du skal af sted på ferie.

Så kan det være en god idé at lave en liste over de ting, du behøver og som er uundværlige for dig. Det gør du ud fra, hvad du skal lave på din ferie – skal du ud til flere middage på restaurant, skal du ud at danse flere aftener, skal du på sightseeing eller er der vandreture på programmet? Når du så kigger på den liste, vil du på en nem og overskuelig måde se, hvilket tøj og fodtøj du har brug for. Med den liste som udgangspunkt vil du også opdage, at du får fjernet nogle af de ting, du ville starte med at lægge frem. Og pakningen vil være meget mere nydelsesfuld og ikke blive en stressende faktor, der bare skal overstås.

Hav også gerne en større håndtaske, hvor du kan lægge en mindre taske i med blandt andet de vigtigste toiletartikler som makeup, tandbørste og en god håndcreme. Generelt giver mindre tasker i en større taske altid mulighed for at overskue dine ting på en let måde, og du har de vigtige ting lige ved hånden.