svampe

Et kig ind i udestuen kan for en del af os give et indtryk af et forladt og ubrugt rum med kolde hvide vægge. Det giver indtrykket af et forsømt rum uden stemning. Ofte bliver det benyttet som et ekstra opbevaringsrum, når sommeren går på hæld.

En udestue kan blive et smukt rum og ikke mindst blive muligheden for at opnå et personligt rum. Vi kan udnytte at have en ekstra stue, som kan fungere som en anderledes form for opholdsrum eller måske et kreativt rum. Det er jo et rum med masser af lys og vi kan vælge at have fokus på det funktionelle eller det kreative og ud fra disse overvejelser erkende vores behov og gøre det der føles rigtigt, så vores behov kommer i spil.

Ideer om hvordan en udestue kan indrettes er individuel Hvis du er glad for din udestue som et opbevaringsrum er det helt fint. Hvis du ikke er, kan det være en god idé at kigge på dine ønsker, uden at dømme og uden at lade dine overbevisninger om hvad der er muligt sætte en stopper for en ny virkelighed.

Vi får jo hele tiden input fra familie og venner og medier om, hvordan vi kan indrette os, og ingen har lært os at stille spørgsmålstegn ved, om disse input vil være gode for os. Det handler om at undersøge og dykke ned i det, som giver os lykke og velvære.

Hvordan ville du gerne indrette din udestue og hvordan ville det føles? Findes der en bedre og mere hensigtsmæssig måde at indrette din udestue på?

Rummet forsvinder jo ikke, selv om du ikke vil se på det. Modstand gør det kun værre. Observer hvad der sker i dig, når du går rundt i rummet samt når du betragter det udefra. Du kan ændre rummet, hvis du vil – men kun når du selv er klar og klar til at tage et ansvar. Kig på, hvad der kan gøre dig lykkelig i det rum. Det bedste resultat kommer ved at lade dine følelser og din egen smag råde.