lys og mørke

Vi formes af vores omgivelser, men de færreste mennesker har tid eller lyst til at fordybe sig i det knap så synlige af livet. Når vi tør lytte, bliver livet tydeligt. Men vi skal turde at turde,- turde mærke livet, tude at mærke, hvad vi vil omgive os med.

Jeg har flere gange været på en rejse i mit hjem, og de første rejser var virkelig lange og uden retning. Jeg prøvede at lukke af, forsøgte at ignorere mine følelser. Da jeg skulle indrette mit første hjem, brugte jeg lang tid på at mærke, hvad jeg dybest set ville omgive mig med. Det var så svært at tage stilling, og jeg prøvede ihærdigt at ignorere mine følelser for den skønhed jeg længtes efter at omgive mig med. I dag kan jeg se, hvor meget den kamp-flugt tilstand forhindrede mig i at få mine ønsker opfyldt.

Det handler ofte om, at vi accepterer, hvor vi er lige nu, men ikke er tilfredse med det, vi har. Vi prøver at skabe et glansbillede af et perfekt liv. Vi køber ind efter tidens tendenser.

At ændre det billede kræver ansvar, og vi skal turde se muligheder og omgive os med ting, som giver mening for os og som gør vores hverdag til en glad dag.

Omfavn dit hjem, og lad livet omfavne dig.