påskeliljer

Ofte taler vi rigtig meget om det, vi gerne vil, og vi arbejder og arbejder, men vores handlinger arbejder imod vores drømme. Det kan føles, som om vores drømme hober sig op og ikke manifesterer sig i vores fysiske liv.

Tillader vi os selv at give udtryk for vores ideer og drømme i vores indretning? Har vi overhovedet indrettet os til at træde ind i den succes, vi ønsker i vores liv? Har vi indrettet os til at modtage en kæreste?

Når vi gør plads i vores bolig, kan vores drømme meget bedre lande. Og når vi giver os tid til at kigge på vores drømme, får vi også meget bedre øje på, hvor mange drømme vi faktisk kan have gang i, og herfra kan vi meget nemmere få et overblik over, om vi har lyst til at realisere alle de drømme?

Vi kan nogle gange frygte, at vores drømme ikke lader sig realisere. Hvor tit har du ønsket dig noget som alligevel ikke blev til noget? Det handler om at have tillid, og en god måde at arbejde på at realisere dine drømme er at have fokus og opmærksomhed og få noteret, hvilke drømme du ønsker at forfølge.