terrasseHer i sommerhalvåret bruger vi mere af vores tid på terrassen. Her samles vi og nyder solen og læser.

Vi kan gøre lidt ekstra ud af vores omgivelser ved at skabe nogle smukke detaljer på terrassen. Vi kan sætte krukker, kurve og potter frem med planter. Tænk gerne i former og dufte, når du vælger planter, sommerblomster og krydderurter. Med krukker på terrassen kan du nemlig skabe grønne vægge og lave små rum. Jeg har erfaret, at det er let at arbejde med de lyse terrakotta krukker, da de passer til alle blomsterfarver, og de får efter et stykke tid patina med skjolder og alger, og det er for mig med til at pynte og bryde udseendet.

 Du kan også skabe en hyggelig terrasse ved at møblere utraditionelt med et par paller, hvor du lægger en madras på og pynter med nogle store puder og dermed skaber en anderledes interesse for terrassen.

 Parasollen er også rigtig god både som afskærmning mod en skarp sol og mod dug om aftenen. Kombiner med en terrassevarmer og nogle lanterner, og du får en god sommerstemning efter mørkets frembrud. Der er noget meget livgivende over en tændt flamme, og så er det bare rigtig hyggeligt.

 Og nu skal det ikke kun dreje sig om at yde, vi skal også nyde livet på terrassen med mad og vin på bordet og lade solen varme os og ikke mindst nyde de lange sommeraftener.  Så giv dig selv lov til bare at nyde.