kartoflerVores bolig er en forlængelse af den vi er, et billede på alle vores tanker, ideer og ønsker.

Når vi gerne vil forandre noget i vores bolig, skal vi være parat til at tage noget nyt ind og være til stede og åben. Sådan har det ikke altid været for mig. Engang var jeg rigtig hård ved mig selv, når mine ideer ikke lod sig udføre med det samme og blev, som jeg ville.

Jeg har siden lært, at det starter alt sammen med en tanke, der bliver til en idé, og den skal have næring og tid til at vokse. Ofte drejer det sig om at sætte farten ned og tage et par dybe indåndinger, så vi kan se og mærke, hvad der virkelig er der. Skriv ned, hvad du får af ideer, så du kan vende tilbage til dem.

Alt det vi har er jo begyndt med en idé, noget vi gerne vil skabe i vores bolig, og det er en proces. Og i den proces vokser vi med ideerne, og nogle gange kan det være vanskeligt, udfordrende og også frustrerende ikke at vide, hvordan ideerne bliver reelle fysiske manifestationer. Vand dine ideer ligesom du gør med dine frø i køkkenhaven og lad dem vokse sig store, så de bærer frugt.