forår
Nogle gange kan det synes mindre væsentligt at kigge på, hvordan energien er i vores bolig og om vi lige trives og, hvordan vores livsstil er … det er, som om alt andet omkring os fylder meget mere.
Livsstil handler ikke kun om maden og at spise sundt. Det handler om hvordan vi lever vores liv: vores vaner, vores værdier, bolig og tøj. Og for at vi kan foretrække noget frem for noget andet, er det væsentligt at kigge på, hvordan vi lever lige nu.

Ved at være opmærksom på vores omgivelser og forpligte os til at ville skabe en nydelsesfuld livsstil har vi allerede taget det første skridt.
Vi må kigge på, hvilke skridt vi kan tage for at begynde at skabe nye, sunde vaner? Måske starte med at kigge sig omkring i et enkelt rum. Er dit rum fyldt med ting, du virkelig holder af Hvilke små ændringer kan gøres for at skabe et rum, som vil få dig til at trives? Vi må kigge på de tanker og holdninger og den adfærd vi har.
Måske du holder dig selv fast i et eller andet omfang, som du ikke føler dig godt tilpas med længere. Så handler det jo om at støtte dig selv i at komme videre og arbejde med de dybere årsager og problemstillinger.