solskin i vandet

Nogle materialer absorberer lyd, og andre larmer.

I mange boliger er indretningen hvid, luftig og minimalisktisk, og den kombination kan lyde som en drøm. I en proces med ombygning og tilbygning er scenarier med lys og lethed et ønske for mange mennesker. Et praktisk stengulv, som ikke kræver meget vedligeholdelse. Store vinduespartier fra gulv til loft og ovenlysvinduer.

Vi indretter os ud fra de bedste intentioner om at skabe et hjem med plads til masser af familiehygge. Men nogle gange kan vi ende med en meget uhensigtsmæssig kombination. Men vi gør, som vi gør, af en årsag. Og det er altid af kærlighed. Til os selv. Se på det. Vær med det.

Med få enkle redskaber kan vi udnytte de muligheder, der er i vores omgivelser, og vi kan ændre de omgivelser til at hjælpe os i den retning, hvor vi kan få en positiv oplevelse af boligen. Og i mange tilfælde handler om at have opmærksomhed på de bløde materialer som for eksempel møbelmateriale og tæpper, så akustikken dæmpes.

Når vi sætter fokus på at skaffe positive forandringer, får vi muligheden for at finde ind til vores ressourcer, hvor vi med få justeringer får den bolig, vi holder af.