tapet

Vores bolig er et livsværk, hvor vi får vores skabertrang udlevet og kan udvikle nye ideer. Det eneste vi skal gøre er at lytte til vores tanker og de forventninger vi har til vores hjem.

Læg mærke til dine vægge, – hvilken betydning har de for din indretning af rummet? En enkelt væg dekoreret med tapet kan være med til at flytte fokus hen på et flot mønster, som giver rummet et helt andet perspektiv.

 Tapeter er virkelig kommet frem på hylderne hos farvehandlerne. Med tapeter kan vi skabe noget anderledes og personligt i vores hjem. Tapeter udvikles hele tiden, og kvaliteten har også ændret sig. Vi kan bruge tapet som et dekorativt indslag eller for at opnå en bestemt stemning. Tapet kan understrege en stil eller måske være en kontrast til et meget lyst rum. Det hvide hjem kan blandes med farver med knald på ved hjælp af enkelte vægge dekoreret med et tapet, og dermed kan der skabes en dynamik i indretningen, og det kan være en charmerende kontrast i rummet.

Når vi passer vores bolig og er opmærksom på vores ønsker, giver vi næring til vores forventninger om skønhed.  Og tapeter kan ofte opleves som kunst på væggene og understrege  en stil og måske gøre en forskel i hverdagen. Tapeter giver os mange spændende muligheder.