røde bær
Som menneske kan du føle, at du er “sammensat” af et sind, en krop og måske en sjæl, men alle disse komponenter har brug for et sted at eksistere. Dine omgivelser er den scene, hvor dit liv udspiller sig hver dag. Inden du kan matche dit hjem med den du er, må du først kigge indad for at finde ud af hvem du er, inderst inde. Det handler om at turde være til stede med dig selv. Turde mærke, hvordan du har det. Og mærke alle de følelser, der dukker op og lytte til dem.

Ofte gør vi det modsatte. Vi spejler os i vores omgivelser, i andre mennesker, alt det vi ser omkring os. På den måde finder vi slet ikke frem til al den visdom, der ligger gemt i os. Det er nemmere at kopiere det, vi ser andetsteds. Og vi berøver os selv for information som brændstof til vores sind og også vores fysiske krop.

Du rummer så mange muligheder for et hjem, fyldt med skønhed og færre frustrationer over at skulle følge med i modens tendenser og være i et hjem, som dybest set slet ikke er dig. Du er skabt til at være dig, og det vil give dig så meget glæde.