græskar 

Nogle gange kan du på en meget let måde forny gamle ting. Og resultatet kan blive et fint og unikt produkt.

Find nogle gamle trærammer i forskellige størrelser og gamle forgyldte rammer. Nogle gange er det muligt at finde rammer billigt på et loppemarked, og de kan umiddelbart se meget slidte og ubrugelige ud. Gå i gang med at lege – lad vær med at tænke, men prøv at byg op, og se hvad der sker. Lad fantasien få frit spil, og du vil blive overrasket over, hvad du skaber.

Rammer kan slibes og males. Gyldne rammer er ofte meget smukke med deres patina, og en gruppe af disse matchende rammer kan du fylde med koordinerende retro tekstiler.  Motiverne i dine rammer kan du også lave som en slags collager, med udklip fra blade og magasiner. En anden mulighed er at tapetsere billedet med dit yndlingstapet, så det fungerer som en udsmykning i sig selv.

Det er også en mulighed at udstille rammerne som de er og lade dem være pynt på væggene. Gå blot i gang med at re-designe dine rammer. Du vil i din indretning få et lidt nyt, moderne eller helt utraditionelt udseende. Og det er en måde at få lidt originalt ind i din bolig.