tepause

Når vi ikke er glade for vores liv, har vi altid mulighed for at vælge noget andet. Jeg har flere gange i mit liv opdaget, at jeg ikke har været glad og lykkelig i mit nu. Det gør ondt at se, men jeg kan vælge noget andet. Meget af vores energi kommer fra den måde vi opfatter og svarer til vores omgivelser. Det betyder, at vi kan bruge vores omgivelser til at ændre vores energiniveauer.

Ofte er der nogle mønstre og vaner, vi skal ændre. Vores handlinger er nogle gange frygtbaseret. Vi gør noget for at undgå noget eller af frygt for, at noget vil ske.  Vi kan måske have lavet en regel derhjemme om, at vi skal have gjort rent hver lørdag. Også selvom vi egentlig slet ikke har lyst. Så vi skal have fat i hvad vores mål med at gøre rent er. Det er vigtigt at gøre os klart, hvad formålet er for os. 

Tag udgangspunkt i det der er og skab den verden, du ønsker i stedet for at skabe noget, du alligevel ikke orker at vedligeholde som en kalender der er fyldt op af gøremål, og rengøring er et punkt hver lørdag, som du alligevel ikke har tænkt dig at udføre. Du lader noget andet komme ind i kalenderen og få en højere prioritet. Det er derfor vigtigt, at vi en gang i mellem tager et kig på vores hverdag og sørger for, at der er overensstemmelse mellem det vi siger, og det vi gør. Det handler ikke om at gøre ting på den rigtige måde, det handler om at  være og have tillid til det du gør og ikke gøre det for andres skyld.  Måske er der en bedre løsning for dig med rengøringen, måske skal du have den uddelegeret, måske skal I deles om den i familien. Der er så mange retninger indenfor hvordan vi skal gøre ting, og vi kan føle os helt fortabte, og vi skal følge vores egen vej. Den vej vi vælger er den rigtige for os.

Det der foregår i dit indre, skaber de ydre rammer. Så der er sammenhæng mellem dit hjem og dig. Tag fat i de områder, der larmer mest, og ryd op i dine mønstre. Et område ad gangen. Det behøver absolut ikke være kedeligt, når du gør det med den rigtige intention.

Når vi bevidst gør ting, der rykker ved vores opfattelse af tingene, får vi mere livskvalitet.