vinduesspejling

Nogle gange er det, som om at ting der bare fungerede ikke længere føles rigtige.
Når de behov og ønsker vi har i dagligdagen ikke længere afspejles i vores indretning, handler det altid om, at vi har forandret os og har hævet os til et nyt niveau. Ofte har vi modstand mod den forandring.
For mange af os handler det om frygt for at gå i gang med at justere og forme et rum efter de nye behov, vi har. Når vi erkender, at vi blot skal justere lidt, kan vi meget bedre følge med og nyde de forandringer, vi laver med respekt for vores hjem og respekt for os selv.
I de sidste par uger har jeg været i dyb proces. Et skrivebord på min yngste datters værelse skulle ændres lidt, hvor en skuffe skulle fjernes, og midt i processen erklærede min datter, at hun ikke længere ønskede et skrivebord på sit værelse. Og jeg erkendte ret hurtigt, at det var hendes valg og ændrede kurs, så jeg kunne støtte hende. Tidligere ville jeg have argumenteret imod hendes ønske og prøvet at få min vilje igennem, men jeg har siden lært, at det er rigtig vigtigt at lytte og handle efter det, vi kan mærke vi har brug for. Så vi har nu åbnet for et nyt rum, og det bliver spændende at se, hvor vi lander. For mig er det et rigtig smukt billede på, hvordan vores indre tilstand spejler sig i vores indretning.