love

 

Når du kigger på kærligheden i dit liv, er der måske nogle spørgsmål, der vil dukke op og afspejle sig i din bolig. Lægger du kærlighed i din indretning, vil det afspejle kærligheden til dig selv, til dine børn, til din partner, til dine arbejdskolleger, din familie.

Hvordan har du det i dit liv? Hvordan er dit forhold til din partner, dine børn og ikke mindst hvordan er det med kærligheden til dig selv?

Det er først, når musikken er holdt op med at spille, at vi opdager stilheden – når vi bliver stille med os selv kan vi mærke, hvad vi har brug for af kærlighed. Det kan være skræmmende for nogle, for det er meget nemmere at lukke ned for de tanker – de larmer, og vi vil ikke høre dem.

Ved at få kendskab til hvor dit kærlighedsområde ligger i din bolig kan du gå i gang med at fylde området med alt, hvad der symboliserer kærlighed for dig. Og første skridt er at starte med at kigge på indretningen i det område og finde ud af, om det så afspejler den kærlighed, som du gerne vil have i dit liv.

De farver der støtter området rigtig godt er lyserød, hvid og rødlige nuancer. Parvise genstande og symboler er også at foretrække, hjerter, levende lys,  kunst der illustrerer kærlighed, og citater om kærlighed og parforhold. Det drejer sig dog ikke om at sætte to lysestager sammen, og så finder du kærligheden. Nej, først skal du gå længere tilbage og dybere ind i dig selv og finde ud af, hvad kærlighed betyder for dig. Du skal kigge på, hvilke signaler du sender ud. Er der intimitet i området eller har du indrettet dig koldt og upersonligt?

Når du er bevidst om disse ting, kan du nemmere begynde at arbejde hen mod et bedre kærlighedsliv og begynde at gøre noget, der nærer dig og udvikler dig i positiv retning.