krukker-1

Selvom haven falmer, kan du sagtens skabe liv og stemning i efteråret.

Mange planter trives fint i krukkerne i haven. Med græskar i alle mulige størrelser, planter og glødende farver kan du skabe efterårsstemning.

Tænk gerne i former, som får blikket til standse ved krukkerne. Lav små tableauer på havebordet, på trappen eller ved indgangsdøren, hvor du kombinerer krukkerne med lanterner og lægger pyntegræskar i en kurv. Stil krukkerne tæt sammen og flyt om, til farver og former danner den hyggelige helhed, der giver efterårshaven charme og atmosfære. Det giver dig lige den der fornemmelse af stadig at kunne nyde haven lidt længere. Hent fyr, gran og kristtjørn i skoven, og udskift de udtjente sommer- og tidlige efterårsblomster med grønt og mos i krukkerne.

Kastanjer og æbler giver også  lidt efterårsstemning, og kastanjer med den blanke overfalde, de piggede skaller kan være rigtig dekorative og en fryd for øjet.

Denne efterårs/vinterpyntning, vil holde indtil foråret, og når det bliver december kan du på en meget elegant måde supplere pynten i form at løgblomster, og opfyldning af æbler.