opsats af grønne planter

Her i april måned ser vi en masse ideer til, hvordan vi kan pynte op til foråret. Det er tid til at tænke forår i vores indretning. Tid til at opfriske vores hjem og dets generelle udseende. Puder er en af de letteste ting at ændre til sæsonerne. Jeg kan rigtig godt lide puder, så der vil komme flere puder ind i mit hjem.
Jeg kan lide at tilføje antydninger af livet og af foråret! Nogle grene, et par blomster og nogle planter.

Jeg kan godt huske dengang, jeg startede med at bygge et hjem op og var meget i vildrede med, hvordan jeg kunne lade årstiderne og højtiderne afspejle sig i indretning og udsmykning. Nu har jeg en helt anden tilgang. Jeg føler ikke, at jeg er nødt til at gå amok med temaer eller udsmykning til helligdage og derefter rive det hele ned for at gå videre til den næste sæson med nye højtider. Jeg tilføjer blot lidt i løbet af sæsonen og ser det udvikle sig. Det er en proces, som jeg nyder. Og på denne tid af året begynder jeg at ønske lidt mere liv, som for mig betyder, at jeg tilføjer nogle af de grønne friske farver. Så mit hjem vil få en lille opdatering af forår i løbet af de næste par uger. Og da jeg ikke rigtig planlægger min indretning, med lader det ske ud fra inspiration, overraskes jeg selv over oplevelsen hver gang.