juleopstilling 

For mange af os er julemåneden en tid med faste traditioner, og det gælder også for julepynten i hjemmet.

Nogle af os har en traditionel julekasse med arvepynt i de klassiske farver, og andre tilfører ideer og farver matchende tidens bolig- og modetrend. Selv med en presset december kalender kan du sprede julestemning i dit hjem. Du kan prioritere at bruge mindre tid på nogle lette og tidsbesparende pynte løsninger og mere tid på nogle ideer, som tager lidt længere tid. Hvad enten du pynter på den ene eller anden måde, får du her lidt inspiration som måske kan kombineres med dine egne ideer.

Hvis du ønsker overdimensionerede julekugler, kan du købe nogle rispapirslamper i forskellige størrelser og spraymale dem i dine yndlingsjulefarver.

Lav din dørkrans og indendørs kranse så store som muligt – det vækker opsigt og byder velkommen på flotteste vis.

Mix nyt og gammelt sammen eller bland et billigt køb med dyrere design tilbehør og skab anderledes opstillinger, og brug gerne vindueskarmen.

Lad os slippe kreativiteten løs derhjemme. Det er tilladt at gå på kompromis med os selv og de forventninger og ønsker vi har om en perfekt og smuk jul. De simpleste ideer vækker ofte mest opsigt og bringer smilet frem.