havet i oprør

At føle sig godt tilpas og virkelig hjemme i boligen involverer alle vores sanser. Når vi fokuserer vores sanser på at forandre vores hus til vores hjem, sætter vi gang i en proces med bevidst indretning.

Vi inspirerer vores sanser på et meget dybt plan gennem dufte, lyde, farver og smag, og vi vil føle en meget større forbundethed med vores bolig. Alting har en tid i naturen, og på samme måde kan vi sige, at vores bolig bliver meget mere levende for os når vi også lader årstiderne afspejle sig i vores indretning med dufte, lyde, smag og farver. Når vi skaber en indre følelse af glæde og tilfredshed, giver det en større harmoni i de ydre omstændigheder af vores liv. Vores ideer og tanker giver inspiration til konstant fornyelse, og vi har hele tiden mulighed for at ændre og tilpasse huset til de forandringer. I vores bolig har vi muligheden for at lege med vores skaberkraft og at give os selv lov til at skabe de rum, som vi drømmer om.

Når vi gør brug af alle vores sanser, opdager vi os selv som de mennesker vi gerne vil være og skaber de rum, vi gerne vil opholde os i. Vi åbner op for at skabe en indretning, der gør vores hjem til vores.