Grene fra havenDer er stadig en måned tilbage af vinteren ifølge kalenderen.  Mange har ligget med feber og hostet og svedt sig igennem januar måned. 

I denne tid er det godt at holde balancen og give os tid til bare at VÆRE og nyde alt det smukke der er i naturen på denne årstid, om det er visne grene, de mange blade der ligger på jorden og danner deres eget personlige mønster eller den lille erantis, der måske allerede nu titter frem.

Det er også muligt at lade foråret komme frem indenfor i vores hjem. Jeg har selv lige købt et stort bundt hyacinter og sat dem sammen i en stor krukke, hvor de kan stå og sprede deres duft. For mig er det en måde at vise, at jeg selv skaber – når jeg savner foråret, så kan jeg byde det velkommen indenfor og nyde det indenfor i varmen.  Det kan også være at tage nogle grene ind og drive blomsterne frem.  Alt sammen bud på, hvordan vi selv kan skabe den stemning, vi gerne vil have uden at det nødvendigvis er en stor investering.  Og mentalt er vi allerede nu et skridt tættere på foråret.