Tirsbæk strand

Kender du følelsen af at føle dig magtesløs? Når du virkelig prøver at gøre det rigtige og ikke lykkes? Måske du har prøvet at købe noget nyt til boligen og måtte konstatere, at det blev igen et fejlkøb? Måske du på et tidspunkt har prøvet at farvekoordinere din indretning og alligevel ikke opnåede den ønskede hygge. Vi ender med at blive bundet op på de mange modebegreber indenfor boligindretning og føle os låst fast.

Jeg har selv på et tidspunkt været meget usikker og brugt en del penge på fejlkøb, fordi jeg havde svært ved at finde min stil. Heldigvis findes der ikke rigtigt eller forkert – det handler om læring. Det handler om at skabe et hjem, hvor du trives, hvor du med god samvittighed kan have en gammel kommode stående, fordi den har en særlig betydning for dig. Så længe du omgiver dig med ting, du holder af og har dem, fordi de løfter din energi lige nu. Og måske den kommode ikke er en del af dit liv om et år, fordi den ikke fremmer din trivsel og din udvikling. Og det er helt i orden, selv om det godt kan larme lidt, fordi det gør ondt.

Når du støtter dig selv i at få dit ydre og indre til at løfte din energi, vil du åbne døren til en inderlig smuk verden. Den verden der er dit liv.