tulipaner og hyacinter i fuldt flor

At slippe alt det som vi ikke længere har gavn af, alt det som tager en masse energi og som vi ikke kan bruge til noget nu og så rette fokus på alt det, der er vigtigere.

Kalenderen viser nu februar, og vi er midt i vinteren, og på samme måde som naturen kan vi bruge februar til at stoppe op og finde roen i os selv. Når vi bladrer gennem medierne finder vi mange tilbud, som omhandler muligheder i alle retninger. Og det kan være muligheder, som synes umulige at skelne fra hinanden. Boligbutikkerne bugner af tilbehør til hjemmet og prøver at skabe et behov. Hvornår er det godt nok? Hvornår tør vi tage vores eget udtryk ind i vores indretningen?

Ofte handler det om at gøre os fri af det statusbehov vi måtte have skabt. At turde stoppe op og lige finde ro … og finde ind til vores helt eget udtryk i indretningen.

At tage et bevidst og vågent valg, og gøre det med hjertet, giver et helt andet resultat. Så mærker vi, hvordan vi med bevidste valg skaber en virkelighed i høj energi, uden frustration over et forudbestemt statusbehov.