to mennekser

Det er meget nemmere at kigge på andres liv end at skulle tage stilling til os selv. Jo mere travlt vi har med at kontrollere og pege fingre af, hvordan andre tænker og hvad de gør, jo mere travlt har vi med at overhøre os selv.

Sådan behøver det ikke at være. Når vi giver os selv lov til at være med alle vores skævheder og giver slip på de andre, kan vi koncentrere os om alt det, vi gerne vil.

I det øjeblik du giver dig selv lov til at være dig i dit hjem, vil indretningen også falde på plads. Så jo bedre du kan finde frem til en accept af at give dig selv lov til at være dig med alt, hvad det indebærer, kan du beskæftige dig med dig, og det er så befriende. Det at slippe de andre betyder at du bedre kan rumme dig selv. Det er meget bedre at sørge for at indrette din bolig, så den passer til dig i stedet for at pege på andres skævheder. Og det at tage dig kærligt af dig selv er den største og vigtigste gave, du kan give dig selv og andre.

Vi påvirker et rum med vores energi, og på samme måde vil et rums energi påvirke os, når vi træder indenfor. Når vi sætter tid af til os, så vi bliver mere klar på, hvad vi gerne vil have i vores bolig, kan vi få en bolig med stemningen af, at her bor vi og her lever vi.