stilhed

Når vi mangler motivation og ser os selv udsætte gøremål, indtil de bliver påtrængende og helt vildt overdrevne,  handler det om vores energi. Vi fylder vores liv med kamp, flugt og overlevelse. Vi lader opvasken stå, så den hober sig op på køkkenbordet, da vi ikke lige orker at tømme opvaskemaskinen, stakken af regninger venter på det rigtige tidspunkt til at blive betalt. To-do listerne bliver længere og længere og minder om alle vores ønsker, og tungheden breder sig i vores krop og i hele boligen.

Jeg har erfaret, at det handler om at kigge på vores omgivelser. Den lave energi er jo ikke noget, der opstår af sig selv. Det er noget, vi skaber.

Når  vores hjem er rodet, dræner det os for energi, og vi føler os trætte og opgivende. Og det vi ser i vores bolig skaber nogle følelser, som vi handler ud fra. Og når vi så går i gang med at kigge på, hvordan vi kan skabe en højere energi, skal vi huske, at det skal være sjovt Det handler om at føle, at det bliver en sjov opgave og at vi bliver bedre tilpas. Når vi virkelig ønsker at få ændret energien, ændrer vi vores vibration.

Det allervigtigste er at sørge for at få ryddet op. Rod er rigtigt vigtigt at tage fat i, når energien er lav.

Sørg for, at der kommer naturligt lys ind i din bolig hver eneste dag.

Sørg for, at dit hjem er varmt nok, så du ikke skal bære din vinterfrakke inde i huset. Når du fryser, bruger du meget af din energi i den proces og lukker ned for en del af dig. Kolde rum virker ofte inspirerende og det smitter af på glæden.

Sørg for at der en naturlig balance af varme og kolde farver, bløde og hårde materialer. Det kan for eksempel være puder og tæpper eller gardiner.

Når vi giver os selv god energi, får vi det bedre og kan give mere energi ud til andre og bliver inspireret og har masser af energi til at handle. Når vi koncentrerer os om at kigge på vibrationen bag, fokuserer vi på vores indre tilstand, og så bliver vi meget mere bevidste og kan hæve vores energi.