huse

Vejen til at tage ansvar kan være hård og fyldt med modstand. Jeg var selv igennem en lang periode med at lære at sige fra og sætte grænser og tage ansvaret for mit liv, og jeg har stadig områder i mit liv, hvor jeg møder modstand og skal arbejde med mig selv.

Jeg deltog i weekenden på en livsstilsmesse, hvor vi i fællesskab skulle indrette en stand. Der var allerede ved ankomsten uro i teamet på grund af misforståelser med udstyr, og alt stod hulter til bulter. Der var følelsesmæssigt rod blandt os, negative tanker og følelser, som ikke tjente os. Den energi stod i vejen for vores samarbejde. Jeg valgte ret hurtigt at skifte fokus og gav slip og tog ansvar for min del, og lod de andre i teamet håndtere deres ansvarsområde.

Da jeg valgte at tage fat i min egen indretningsproces skabte jeg en helt anden energi som spredte sig som små ringe i vandet, og snart forløb indretningen af standen med lethed og uden diskussioner. Det som i starten virkede som en lang sej proces endte med at blive en meget positiv oplevelse. Og vi fik et par rigtig skønne dage sammen med høj energi. Det nytter ikke at tage ansvar for andres ting, andres rod. Vi skal fokusere på at blive på vores egen banehalvdel. Mærke det følelsesmæssige uvejr men ikke lade os påvirke negativt.