sensommer

Mange af os hyrer eksperter til at klare al tænkning og planlægning for os, og det er ofte en meget ringe hjælp til at vokse som menneske. Når vi samarbejder med eksperter vil vi realisere drømme og mål i en meget større skala.

Jeg har nogle gange deltaget i workshops eller kurser, hvor jeg er kommet hjem med en masse ny viden, men jeg kunne ikke få den viden inkorporeret i mit liv. Jeg var ikke nogle gange slet ikke enig med underviseren. Jeg har nu lært, at viden på et teoretisk plan er én ting og at omsætte den viden til praksis handler om så meget mere. Jeg satte en del af mig selv til side og overlod beslutninger til eksperter og glemte at mærke efter, om jeg var en del af processen.

Processen med at forandre og indrette vores bolig handler så meget om at få afklaret, hvad vi kan og vil gøre og finde vores egen måde at indrette på ud fra den viden, vi får af eksperter. Og ikke mindst lytte til os selv.