De ting, vi omgiver os med, vibrerer med en energi, og vi kan have ting i vores bolig, som dræner os i energien og ting, som støtter og inspirerer os. Da jeg for flere år tilbage læste sætningen: “alle ting taler”, gik der faktisk et stykke tid, før jeg forstod omfanget af den sætning. Jeg gik langsomt i gang med at kigge på de materielle ting, jeg havde og lærte efterhånden at mærke efter, hvilke ting jeg kunne hente energi fra. Og jeg fik større fokus på de værdier, jeg gerne ville have i spil i mit liv.

For nogle uger siden kunne jeg mærke en manglende kreativ energi, og selv om jeg prøvede at løse problemer, måtte jeg erkende, at jeg måtte finde energien et helt andet sted. Så jeg måtte jo tage ansvar for, at jeg kom tilbage til mine værdier og alt det, jeg har brug for og give slip på det, der ikke gavner mig. Og jeg har nu erfaret på et meget dybere niveau, hvor vigtigt det er for mig, at jeg omgiver mig med ting, som jeg virkelig holder af og som skaber god energi i mit hjem. Og jeg blev i den forbindelse opmærksom på et par områder, hvor jeg længe har støjet rundt.

Når vi ikke tager ansvar for vores ting, bevæger vi os væk fra os selv og vores værdier. Vores ting skal gerne hjælpe os med at skabe det liv vi ønsker os og finde ind til os selv.