dekoration

Nogle gange foretager vi os noget, der ligger over vores niveau. Vi går i gang med et projekt i boligen, vi har ikke prøvet det før, og vi har ikke kvalifikationerne eller de rette redskaber. Men vi er fast besluttet på at gå ind i processen.

Jeg kan huske, at jeg engang havde et virkelig skønt foto som inspiration til et boligprojekt Og jeg skulle skabe dette magiske univers ud fra en virkelighed, som havde et ganske andet udgangspunkt. Jeg lavede en del research, og ideerne tog form på papiret, men jeg havde ikke tænkt alle de fysiske arbejdsopgaver igennem, og tiden var også en faktor, som jeg ikke helt havde styr på.

Var det en fejl at gå i gang med at tegne og finde ideer til en skøn indretning?

Det er ikke en fejl at gå i gang med at udtænke nye ideer i boligen. Når vi går i gang med eksperimenter på tankeplan lærer vi i hele processen. Vi prøver ting af, vi aldrig har prøvet før. Det er sådan, vi lærer og lykkes. Det er også en måde at lære, hvad vores egne styrker og svagheder er, og vi beslutter selv, hvilke af dem, vi ønsker at vokse i og bruge vores tid på, og hvilke vi kan acceptere som de er.