stearinlys

Det kan ofte være meget sårbart at gå i gang med en opgave i boligen. Vi har en ide og får vores projekt i gang. Vi aftaler tid med en håndværker og får bestilt det ønskede tapet. På et tidspunkt møder vi modstand. Det kan være håndværkeren, som ringer og siger, at han er forhindret på det aftalte tidspunkt, og vi må så finde et nyt mødetidspunkt. Det kan også være, at vi får besked om, at det ønskede tapet er i restordre og måske ikke kan leveres foreløbigt.

Nogle gange kan vi allerede her mærke, at modstanden melder sig. Det der i starten føltes som en rigtig god idé føles lidt op af bakke, og tanken melder sig om, at det måske ikke er nu, at det projekt skal i gang. Vi begynder at finde undskyldninger for at slippe projektet og lægge det væk som et skuffeprojekt. Vores humør daler, og det er som om, alt andet i vores omgivelser begynder at larme.

På et eller andet tidspunkt i processen giver vi op. Vi forlader projektet, vi gemmer vores ønsker og drømme væk, langt væk. Her får en del af os brug for hjælp, fordi vi ikke formår at gå ind og kigge på os selv og den modstand, vi ryger i.

Så vær god ved dig selv, når du går i gang med både de små og de store forandringer i din bolig. Og vær opmærksom på, hvor du er på vej hen, så du kender dit mål.