hvidt og sort

Vi læser ofte om, at forandring fryder, og i vores virkelighed forholder det sig ofte anderledes. Mange af os er bange for forandringer. Vi har ikke lyst til at bevæge os ud i det ukendte. Og hvis alt hvad vi gør er at tale om det, begynder vi at miste troen på os selv, fordi der ikke sker ændringer på det ydre plan. På den måde er det snak og ingen handling. Det er ikke nok at sidde og tænke på vores drømme. Vi må i vores handlinger vise, hvilken vej vi vil gå. Det er vores ansvar, og jo mere vi prøver at følge vores drømme, jo mere skaber vi en forandring og bliver inspireret.

Ofte hjælper det at starte med stille og roligt, og vi kan starte i vores hjem. Når vi prøver noget anderledes, prøver at ændre i nogle farver, som vi normalt ville holde os langt væk fra, skaber vi en forandring.

Bevidst boligindretning er ikke en garanti. Det kan bruges som et redskab til at skabe god energi omkring os, så vi trives og vi på egen krop kan mærke den forandring, der sker med os og vores liv. Det er til glæde for familien, parforholdet, vores arbejde, vores forhold til venner og vores økonomi.

I et stilrent hvidt hjem kan det være en stor forandring at lægge store farvede gulvtæpper på gulvet eller at male en væg i en farve. Det kan kræve mod at forandre spisemønsteret, hvor vi på hverdage dækker op ved spisebordet med lys og servietter udelukkende for at have det godt med os selv og nyde samværet på en anden måde.