tulipaner i fuldt flor

Nogle gange føles livet mere til besvær end til nydelse. Vi vil gerne nyde livet og have en bolig, som indeholder alt det, vi ønsker os. Nogle af os stopper her. Vi tør ikke tænke tanken til ende. Inderst ind kunne vi godt tænke os at gøre mere af det, vi ønsker os. Årsagerne til at vi holder os selv tilbage er mange, men fælles for mange af dem er, at vi kan have dårlige erfaringer med at gå i gang med nye opgaver, hvor målet er ikke at arbejde hårdt, og de kan føles besværlige i starten. Nydelse er en del af vores liv, men en del af os er vokset op med at det har vi ikke tid til, eller vores hjerne har gennem årene forstået, at det først og fremmest handler om at arbejde og tjene penge.

Vi skal selv tage valget om at ville nye muligheder, som ikke udelukkende handler om at arbejde hårdt hele tiden. Det er vigtigt at give os selv lov til at vælge os selv før alle andre og sætte tid af til os selv. På den måde vil vi meget bedre kunne fornemme, hvad vi gerne vil.

Det handler om at få skabt plads til de ønsker og drømme, du har for din bolig, så du kan nyde den. Kig på det du gør og vær opmærksom på, hvordan du foretager dine valg. Når du fokuserer på nydelse i dine valg, vil dit liv begynde at forandre sig, og det vil afspejle sig i nye og magiske resultater.