Mange af os ved godt, at vores omgivelser har indflydelse på os. Hvis vi omgiver os med negative mennesker bliver vi på en eller anden måde påvirket. Hvis vi bevæger os blandt glade mennesker, bliver vi ligeledes påvirket.

I vores hjem har farver og former en væsentlig effekt. Og vi kan tilføre de enkelte rum hver deres stemning med vores indretning. For eksempel har vi ofte brug for et specifikt element, når vi har gang i mange aktiviteter i vores liv, og der er travlhed både hjemme og på jobbet, nemlig ro. Og den kan vi skabe med blandt andet farver.

Vi kan møblere efter vores ønsker og behov i vores nuværende liv. Vores hjem er på en måde vores egen scene, hvor vi kan have forskellige kulisser, alt efter hvad vi gerne vil opnå i vores liv. I perioder er det livet med små børn, der præger scenen, og vi har legetøj på gulvet og på køkkenbordet. Så opstår der nye ønsker og behov, og vi skifter kulisserne.

Når vi giver plads til, at vores kulisser kan ændres, vil vi blive positivt påvirket af omgivelserne. De vil arbejde sammen med os og ikke mod os, fordi vi inviterer dem indenfor af et rent hjerte. Vi har tænkt på formål og funktion, og ikke mindst helheden, og vi finder vejen hjem til os selv – et hjem med mening og personlighed.