glas

Smiler du, når du kommer hjem til din bolig eller stresser du?

Når du vælger bevidst indretning, så  kig alvorligt på dig selv. Kig dig rundt og spørg dig selv, om det du ser er et billede på, hvordan du gerne vil have det med dig selv. Det er ofte første skridt til at skabe en positiv forandring.

Vi skal give slip på behovet for, at alle skal kunne lide os. Det der er vigtigt er, at vi værdsætter os selv. Et andet menneskes meninger betyder ikke noget for, hvem vi er, eftersom de blot er udtryk for det menneskes vurderinger af sig selv, der bliver projiceret over på os.

Tænk på, hvor meget tid og energi, du har investeret i at søge andre anerkendelse. Ville det ikke føles bedre at bruge tiden på at prøve at opnå din egen velvilje, så du måler dit værd op mod en højere standard end andre menneskers meninger?

Ofte stopper vi ikke op for at kigge på, hvordan vi egentlig har indrettet os. Det kan være hårdt og vedholdende arbejde at skulle gøre noget for dig selv. Der kan være nogle grundlæggende tanker og mønstre som du skal kigge på. Det handler om at du signalerer engagement, interesse og rummelighed til dig selv og din indretning. At vise at du er vigtig fordi du er dig, og derfor skal indretningen gøre dig tilpas.

Vi skal fjerne os fra billedet af at indrette, fordi det ser pænt ud. Indretningen skal udtrykke vores tanker, følelser og drømme.