håndklæder med farverNår vi skaber en forandring i vores omgivelser, ser vi på vores bolig med nye øjne, og med nogle få pangfarver kan vi indføre en stor ændring. Bor du med mange neutrale farver, kan du prøve at indføre nogle få farver.

Brug af farver i boligen varierer meget i takt med mode og trends, og jeg oplever, at vi ofte er lidt bange for at indføre pangfarver i boligen. Vi synes, at det virker rodet med farver, og det er svært at få vores ting til at passe ind med nye farver. Derfor er det vigtigt at tage sig god tid til denne proces, hvor vi længes efter ny energi og nye farver i vores bolig men ikke ved, hvordan vi rent praktisk tager fat.

Brug gerne tid på at mærke efter, hvad du har brug og vær afhængig af  mode og trends, som jo skifter hele tiden. Find ud af hvad du bruger rummet til og hvad du gerne vil udtrykke i det pågældende rum.

At skabe forandring hænger sammen med at være motiveret og give slip på trygheden. Og det kan være rigtig svært at give sig i kast med malerpenslen på et arvestykke, som der knytter sig en historie til, for kan man det og må man det? Men måske det vil give ny energi i rummet og hjælpe dig videre med nogle udfordringer i dit liv, hvor du har været stagneret, eller du har haft svært ved glæden i dit liv. Vi kan bruge boligen til at kigge på vores liv og komme videre, og det kan være i form af nogle nye farver i boligen .

Du kan med meget få virkemidler skabe ny energi, og det behøver ikke at koste ret meget. Det kan være tapet på en enkelt væg, som skaber et helt nyt univers i rummet. Det kan også være at udskifte puderne i sofaen fra ensfarvet til et mix af farver og mønstre. Prøv også at kigge på dine billeder og malerier. Hvad fortæller de? Og har du lyst til andre toner? Måske du har et enkelt billede, du gerne vil have fremhævet. Du kan med stor fordel lave et galleri på en enkelt væg, hvor du samler et udvalg af dine billeder. At der er stor forskellighed i dine ophæng kan skabe en spændende farvekontrast.

Har du brug for hjælp til at kigge på nye farver til din bolig, så gå på opdagelse i boligbutikkerne eller tag en snak med din lokale farvehandel, når det gælder tapet og maling. Du er også meget velkommen til at kontakte mig for en snak om dine udfordringer.