snegl med hus der tynger

Din bolig er din base, den er det sted, hvor du trækker dig tilbage og lader op.

Hvis din bolig ikke gør dig glad, hvis du bliver irriteret, når du kommer hjem efter en dag ude i byen eller på arbejde, og din første tanke er, at der er så mange ting , der skal gøres, og du er træt, så bliver dit liv op ad bakke.

Mange af os er slet ikke klar over, at årsagen kan findes i vores bolig. Det at indrette vores bolig lægger op til at skabe os et hjem, hvor vi oplever nærvær og glæde og ro. Når de ting ikke er i spil, skaber vi en uhensigtsmæssig balance i vores liv. Mange gange tænker vi slt ikke over, hvorfor vi har de ting, som vi har i vores bolig. Måske har vi alt for mange ting på for lidt plads, og det skaber lettere rod, og det bliver efterhånden svært at overskue, hvordan vi vil organisere os.

Det handler om at blive bevidst om dig selv og finde dine grænser, så du kan komme i gang med at se på din bolig, så den giver dig det løft i hverdagen, som netop du har brug for, så den modtager dig med åbne arme, når du træder ind ad døren.

Du skaber din egen virkelighed. Alt det du fokuserer på i dit liv, om det er tanker, tale eller handlinger, tiltrækker det positive mere positivt og negativt tiltrækker mere negativt. Tør du tænke nyt og slippe det gamle og lukke livet og drømmene ind i dit liv?