tricia guild

Jeg beundrer folk, som kan sætte farver sammen. Jeg elsker at bladre i de glitrede mapper hos farvehandleren, hvor smukke tapeter og farver dukker frem.
Tricia Guild efterlader mig altid målløs med sin evne til at kombinere farver og mønstre. Hun har evnen til at sætte kæmpe blomster print sammen med prikker og striber, i farveskalaen fra turkis og gul og opnå en harmoni.

Hendes indretning er for farverig for mit eget hjem, men det er helt vildt sjovt at lege med farver og mønstre og skabe et unikt match i min egen stil.

Nogle gange indretter vi os slet ikke efter vores drømme, og vi ender med at sidde med en tom følelse indeni og ikke kunne mærke os selv. Vi skal huske at have os selv med i processen. Ikke at vi skal bo i et hjem med hele farvespektret men gerne slippe kontrollen lidt og handle på vores inderste ønsker.