høst

At skubbe til sine grænser og have fokus på sine ønsker støtter os i at nå vores mål. Hvis vi gerne vil have et andet og nyt resultat, så er vi nødt til at gøre noget anderledes. Det handler om at skære fra, sortere ud, smide ud, give slip på.  Eller sagt på en anden måde: oprydning. Og på denne årstid hvor det bliver køligere udenfor, og vi trækker mere indenfor og får mere fokus på indendørs aktiviteter, er der nogle gøremål, der er hensigtsmæssige at gå i gang med.

Det handler om at sige farvel til sommeren og terrasselivet og gøre vores hjem klar til efteråret og vinteren. Jeg har valgt nogle få ting, som jeg gerne vil fremhæve som en hjælp til at komme i gang:

Kig dit sommertøj igennem og lav et tøj check for at se, hvad du vil beholde eller give videre/kassere.

Find dine vinterjakker og -frakker, huer, vanter og tørklæder frem og suppler, hvis du mangler noget.

Vær opmærksom på vinduer og vindueskarme. Få dem vasket og kontroller  hængsler med olie.

Hvis du har gardiner er det en god idé kontrollere dem og eventuelt få dem vasket eller renset.

Nogle af os bruger sommer- og vinterdyner, så sørg for at få vasket eller renset din sommerdyne, så den er klar til opbevaring gennem vinteren.

Mens vejret stadig er godt udenfor, så gå dine havemøbler efter og få dem vasket og gjort klar til vinteren.

 

Når du rydder op, lufter ud og har gang i dine rengøring sætter du gang i energien, og der hviler en helt særlig stemning over boligen, når du har fjernet den gamle energi og får huset gjort klar til en ny sæson.