buksbom

Der er dage, hvor vi får udrettet rigtig meget. Og dage, hvor vi er trætte og ikke særlig effektive. Fornemmelsen af lidt energi eller meget energi kender vi alle fra vores liv. Vi kan føle os mellemtilfreds og opleve, at lykkefølelsen indeni har vi mistet kontakten til. Når vi er sammen med mennesker, der udstråler en energi af kærlighed, varme og rummelighed, føler vi os set og kan være den vi er. Vi samler på disse øjeblikke, der er gode, smukke og kærlige og som giver plads til os. På samme måde vil energien også skifte, når vi begynder at kigge på vores kasser fyldt med følelsesmæssigt skrald. Den energi fylder vi vores bolig med. Vores rum og boliger kan have meget, lidt, god eller mindre god energi.

Et rum kan give os plads til at være os, eller det kan være fyldt med gammel energi, som påvirker os på en uhensigtsmæssig måde med mindre overskud, tristhed eller vrede.

I det øjeblik vi tør slippe trygheden og tage udfordringerne op, se frygten i øjnene og slippe egoet lidt, kan vi gå ned i kroppen og mærke efter, hvilke energier vi har brug for at være støttet af. Vi skal nogle gange igennem visse ting for at acceptere og afslutte en uhensigtsmæssig energi.