hylden blomstrerDer er rigtig mange, som siger, at de ikke er særlig gode til at indrette eller, at de ikke har de rigtige møbler. Og for nogle bliver det ligesom stopklodsen for deres videre udvikling. Men det skal ikke være en hindring for, at vi indretter. Jeg tror, at der kan laves en flot indretning hos alle mennesker. Og det handler ikke om, at vi skal have et specielt hus for at få en lækker indretning.

Vores indretning bliver aldrig perfekt. Hvis vi venter med at indrette vores stue, fordi der hele tiden er andre ting at gøre, så vil jeg tro, at vi kommer til at vente og vente og vente. Vi vil hele tiden vente på et bedre tidspunkt, vente til vi får flere penge, vente til børnene er større. Der skal lægges et stykke arbejde i vores indretning, og vi skal ville det. Men det bliver aldrig perfekt, for vi vil jo være i udvikling gennem hele livet, og så alligevel vil jeg sige, at vi bor jo perfekt i forhold til, hvor vi er i vores liv lige nu.

Vi vil gerne adskille os fra andre i vores indretning, og det er noget af det jeg arbejder meget med i forhold til min egen bolig, og det  er noget af det, jeg får mange spørgsmål til, når jeg taler indretning  med andre.  Men jeg tror, at det vigtigste i den sammenhæng er, at vi er os selv og indretter os ud fra den person vi gerne vil være. Vi vil gerne rigtig meget, vi har mange holdninger, vi har mange værdier, og dem skal vi skabe plads til via vores bolig.

Nogle gange vil vi rigtig gerne vide på forhånd, hvordan vi skal gribe opgaven an med at skabe en god indretning, og ofte handler det om at få skabt sig et overblik og få struktur og orden i vores bolig, så vores hverdag bliver meget mere organiseret, og så er vi så meget bedre rustet til at gå i gang med selve indretningen, og vi får den tid, vi ønsker os. Det hjælper ikke at løbe rundt og prøve at indrette, når vi samtidig er ved at falde over ting på vores vej gennem huset og ikke har ro i kroppen. Og når vi mangler overblik, kan det være svært at træffe de rigtige beslutninger. 

I stedet for at sidde og blive irriteret over os selv, fordi vi ikke synes at vi kan få huset indrettet, er det meget bedre at få hjælp. Vi kan ringe til en ven eller veninde og tage en snak om opgaven og bede om deres hjælp eller vi kan bestille en konsultation, hvor vi betaler os fra det.

Så mærk efter, hvad du har brug for lige nu for at komme videre i din indretning og sæt handling bag ordene og skab dit bud på det perfekte hjem for dig.