efterår

Kreativitet er en livskilde, og jo mere kreativitet, jo mere energi frigives der.

Rigtig mange af os har ikke kontakt til vores kreativitet, fordi vi er så styret af kontrol i vores liv, og så får kreativiteten i mange sammenhænge svære vilkår. Når vi står overfor store omvæltninger i vores liv, daler kreativiteten ligeledes.

Hvis du drømmer om at få mere kreativitet ind i dit liv, kan du gøre brug af boligindretning som et redskab til at hjælpe dig på vej. Og kreativitet er ikke kun at male og arbejde med farver. Måske du gerne vil være mere kreativ i din madlavning og det handler måske om, at du lige nu både laver mad og vasker tøj i køkkenet. Det kan også være, du gerne vil have ændret din stue fra at være lidt huleagtig til at være lys og sprudlende, fordi du gerne vil have mere liv aktivitet ind i rummet.

At turde være kreativ hænger også sammen med tryghed og tillid. Når vi mærker usikkerhed og føler os utrygge, er det meget svært for den kreative sans at skaffe sig plads. Vi skal turde forlade vores komfortzone og gå ud i et ukendt land. Én ting der vil være lyseslukker i den proces er ordene ”det har jeg prøvet, og det virkede ikke”. Vi skal turde slippe kontrollen og lade ideerne komme frem og lade det boble indeni os.