opstilling
Din krop, dine tanker og dine følelser hænger sammen og påvirker hinanden hele tiden for at opretholde den bedst mulige udgave af dig til at imødekomme livet. For at overleve faktisk.

Det handler ikke kun om at indrette et hus, og lave projekter. Det drejer sig om at skabe et hjem, der er inspireret af, hvem du er, og et hjem, der er meningsfuldt for din familie. Et meningsfuldt hjem involverer en balance mellem det daglige kaos (det at leve et meningsfuldt liv) og så skønheden i at udvikle din stil. Der er ikke en genvej til et meningsfuldt hjem, det er en livslang proces med at skabe minder og raffinere din stil. Det handler om følelsesmæssigt om at finde tryghed til at føle sig ok som du er, at føle glæde, nydelse og originalitet. Det kan du gøre ved at lytte godt til dine egne behov og anerkende dig selv ved at opfylde dem.

I en presset følelsesmæssig krise vil kroppen gå i en stresstilstand. Når du er presset mere end du kan og overbelastet, så reagerer din krop helt fornuftigt med at producere stress hormoner. Det gør den faktisk for at hjælpe dig, og det er vigtigt at huske, når hjemmet er i kaos, mere end normalt. Ofte ved vi godt, hvad vi skal, men vi formår ikke at føre det ud i livet. Det handler ikke om de mange ubesvarede emails i din indbakke. Det handler ikke om de overfyldte køkkenskabe. Det handler ikke om, at du har travlt på arbejde og ikke har nået dine julegaveindkøb.

Det handler om, hvordan du forholder dig til dine ting. Du har brug for at falde til ro og komme hen til det sted, hvor du kan mærke alle dine følelser og tillade dem og så give slip på dem igen.