Sne på grene

Vi har alle et sæt regler, vi lever efter mere eller mindre bevidst. Oftest mindre bevidst.  Overbevisninger, der bestemmer, hvornår vi føler hhv. smerte og glæde. Regler opstår, fordi vi har en grundlæggende overbevisning om os selv, positiv eller negativ, som er blevet dannet under vores opvækst og på baggrund af vores erfaringer i familien, skolen, blandt venner eller kærester. På den baggrund flytter vi ofte om og indretter ud fra vores hoved. Vi opstiller nogle regler for indretningen af et rum.

Når vi vil indrette vores bolig, så den støtter os i vores liv, handler det meget mere om den indre indretning, hvor vi kigger på vores handlemåder, regler og mønstre, som  vi bærer rundt på. Vi kigger på boligens fysiske rammer, den historie vi har med os, vores personlighed og ikke mindst vores stil.

Det handler ikke om at male vægge og skifte sofapuder, eller at sætte en buket friske blomster på bordet. Vi skal turde bruge vores hjerne mere bevidst og være opmærksom på, hvordan vi indretter os, og vi må træde ud af vores komfortzone og overskride vores egne grænser, så vi udvikler os og vokser. Det skaber grundlag for et helt personligt udtryk og vil være et fundament til vækst både i det ydre og i det indre rum.