hyacinter

Vores relation til boligen kan sammenlignes med andre former for relationer. For at en relation har det godt og den blomstrer, må den næres og have opmærksomhed. Når vi vil skabe en kærlig relation, må vi kigge på vores egen rolle, og ikke mindst vores ansvar i den relation.

Den bolig vi har lige nu matcher vores liv og vores resultater. Men er det en relation, vi har det godt med?

Når vi begynder at foretage ændringer i den relation, vil vi mærke ændringer omkring os og i os.Jeg kunne tidligere blive frustreret og ked af det, når jeg prøvede at justere i mit forhold til boligen. Dengang havde jeg slet ikke konkrete redskaber til at håndtere de retningslinjer, jeg satte op, hvordan jeg skulle bo og hvad jeg kunne og ikke kunne købe. Jeg kunne ikke mærke, hvad der var godt for mig.

Når vi udelukkende fokuserer på at ændre i det ydre, tror vi, at vi kan skabe de ønskede ændringer i vores liv, i vores relation til boligen, men forandringen vil føles overfladisk. Hele tiden at være på jagt efter nyt til boligen skaber ikke en kærlig relation. Når vi bliver mere fokuseret på bare at være til stede, kan vi mærke os selv, og vi kan begynde at lægge vores personlighed ind i boligen. Vi behøver ikke at holde os væk fra alle de tendenser, vi ser. Vi skal vælge det, vi elsker, og vi skal turde vælge fra og vælge til.