julebuket

Det er blevet hverdag efter julen, og årstiden er mørk, men mere rolig og mindre hektisk i forhold til december måned.

Den årstid giver mulighed for at skabe bevægelse og energi, så vi er i balance med den mørke tid. For mange er det mørkt, når vi vågner, og det er mørkt, når vi kommer hjem efter en arbejdsdag. Januar og februar kan være svær at komme igennem for mange mennesker. Mørket trænger ind i kroppen, og vi føler os svækket. Nogle bruger lysterapi for at klare sig igennem den årstid.  Og ellers må vi udnytte det dagslys vi har optimalt og komme lidt udenfor. Og endelig kan vi indrette os med levende lys.

Samlet giver lys en helt speciel stemning, lys skaber form og dybde. Er der noget så smukt og dejligt, i en kølig mørk tid, som skæret fra levende lys? Du kan bruge forskellige slags stager og sætte dem sammen på spisebordet, en skænk eller et sidebord og mikse dem i flere forskellige farver eller bruge samme farvetone og lade hyggen sprede sig.

Skab en stemning, som får dig til at føle dig velkommen og godt tilpas i dit eget hjem. Lige nu er der også god mulighed for at tænde lys i lanternen. Levende lys giver et smukt lysindfald, og lys kan fremhæve detaljer og løfte oplevelsen af en god stemning.