aftensol

Det er ikke nok, at boligen ser godt ud. Den skal føles godt. Og evnen til at mærke efter, hvad vi gerne vil, er ofte den bedste rettesnor. Atmosfæren er vigtig for at skabe et lækkert rum, og den kan du ikke købe dig til. Den skaber vi med indretningen af ting og farver, der betyder noget for os. Når vi lægger de mange brikker sammen, dammes et fantastisk billede, og det fører til et flot resultat.

Vi skal kunne trives i vores hjem og det kan værktøjet De 5 Elementer indenfor feng shui visdommen hjælpe med. Værktøjet tager hensyn til farver, symboler, lys og de personlige ønsker og behov for hjemmet. Med disse elementer, ild, jord, metal, vand og træ skaber vi balance i boligen, i de enkelte rum. For at et rum føles behageligt at opholde sig i, kan vi kigge på balancen mellem elementerne. Det interessant er at de på grund af deres indbyrdes relationer altid vil søge at opnå indbyrdes balance, når forholdene tillader det. Alt er energi, og derfor reagerer vi på ubalancer, når vi møder andre mennesker eller er i andre omgivelser. Det handler om energibalance, og det gælder både familieliv, økonomi, karriere og helbred osv.

Det handler ikke om at hænge krystaller op over det hele og male vægge i hele farvespektret. Vi kan integrere det i vores egen moderne og smagfulde stil.