tulipaner med een rose

Let the beauty of what you love be what you do in your home.

Når vi indretter vores bolig, så det giver mening i hverdagen, får vi skønheden frem i os, og vores bolig vil skinne. Nogle gange er der bare opgaver i hverdagen, som gør, at vi får lige nøjagtig det modsatte.
Jeg har ofte gjort ting, der tog energien fra mig, så jeg ikke havde overskuddet, når jeg nåede til punktet indretning på min liste. Det betød, at jeg slog mig selv i hovedet og skældte ud over mig selv og følte, at jeg burde tage mig mere sammen. Jeg har brugt meget tid på at kigge på, hvordan jeg kunne vende det mønster, og i dag er jeg et helt andet sted. Og det har betydet, at jeg har givet slip på nogle tanker om at bedømme noget som en fejl. Det er nu ikke længere en mulighed. Nogle af de skridt jeg har taget har været i den retning jeg gerne vil gå og andre har været omveje, og de har allesammen betydet en del ændringer i mit hjem undervejs. Hvert skridt har været en læring for mig om mit hjem.

Let the beauty of what you love be what you do in your home. Lad den skønhed der lever inde i dig, komme til udtryk i dit hjem. Tillad dig selv at skinne i dit hjem.