julestjerner

Når vi lever ud fra princippet om, at vi vil leve i harmoni med vores omgivelser, indretter vi os, så energierne omkring os har positiv indflydelse på vores liv.

Vi har alle vores egen frekvens, som vi svinger på, så det handler om at kigge på, hvor vi kan tage vores del af ansvaret og gå på opdagelse i vores liv – vores bolig.

Måske har du levet en eller andet livsstil, som du troede ville gøre dig lykkelig, og på et tidspunkt går det op for dig, at andres livsstil ikke kan direkte adopteres. Du må have skrællet de lag af, som du har pakket dig selv ind i, så du kan finde den person, som er dig. Og ansvar er begyndelsen til forvandling. Så hvem vil du gerne være? Hvilke sider af dig selv vil du gerne udvikle og udleve meget mere? Hvordan bor en person som dig? Prøv at få det inkorporeret i din bolig, så indretningen afspejler den person, du længes efter at få frem.

Når vi tager ansvar for os selv, overtager vi styringen af vores eget liv. Mange af os er påvirket af andre mennesker. Vi kan måske ikke vælge, hvem vi arbejder med, eller hvordan vores arbejdsplads er indrettet, men vi kan vælge, hvordan vi vil forholde os til den virkelighed og være bevidst om, hvordan vi vælger at leve. Og så er det vigtigt at huske, at de fysiske ændringer først finder sted, når vi begynder at sætte handling bag vores ord. 

Be yourself, everbody else is taken