romantik

Vi binder tråde sammen i vores liv. Vi knytter bånd med mennesker og også ting. De mange tråde kan kludre sammen og føles uoverskuelige at løse op. I stedet for at dømme os selv og skabe en stor smerte, som vi ikke har lyst til at kigge på, så lad os stoppe op og spørge os selv, hvad det koster os at fortsætte ad samme vej, når det nu ikke er godt for os.

Hvorfor undertrykker vi den, som vi egentlig er indeni? Livsenergien strømmer gennem vores krop, og når vi føler, at vi skal holde os selv tilbage fra den vi er og vi føler os forkerte, lukker vi på en måde lidt for livsenergien. Ofte foregår det her som en ubevidst mekanisme, hvor vi får kludret trådene godt og grundigt sammen. Vi skal ikke rydde op, fordi vores omgivelser skal se bedre ud. Vi skal rydde op for at skabe en bedre tilstand indeni os. Det handler ikke om, hvad andre synes om os og vores oprydningsmønster eller de farvevalg vi har taget.

Det handler om, hvad vi synes om os selv, og vi skal have mod til at ville arbejde med os selv, så vi knytter bånd til de ting, der har værdi for os i vores liv. Når vi opbygger os selv og behandler os selv på den kærligste måde, vil vi opleve vores tråde blive bundet sammen i et stort harmonisk mønster.